Gratis virkmönster (på svenska)

Här hittar du alla svenska gratismönster designade av Garnknuten. De flesta mönstren är amigurumi relaterade men du hittar även andra mönster här på bloggen. Du hittar flera virkmönster på svenska i webshoppen.

Rolig virkning!

Gratis virkmönster

virkad kanelbulle gratis mönster

VIRKAD KANELBULLE | Gratis mönster

Veronica Lonnqvist

I det här blogginlägget delar jag med mig av mitt gratis mönster till en virkad söt kanelbulle. Det är än en gång dags att dyka ner i den förtjusande världen av...

VIRKAD KANELBULLE | Gratis mönster

Veronica Lonnqvist

I det här blogginlägget delar jag med mig av mitt gratis mönster till en virkad söt kanelbulle. Det är än en gång dags att dyka ner i den förtjusande världen av...

virkad liten mini stjärna gratis mönster

MINISTJÄRNA | Gratis virkmönster

Veronica Lönnqvist

Jag önskar dig en fantastisk stjärnstart på det nya året. Jag är väldigt taggad för en ny start och jag slår vad om att jag inte är den enda! I det här...

MINISTJÄRNA | Gratis virkmönster

Veronica Lönnqvist

Jag önskar dig en fantastisk stjärnstart på det nya året. Jag är väldigt taggad för en ny start och jag slår vad om att jag inte är den enda! I det här...

virkad lussebulle lussekatt saffransbulle gratis mönster

VIRKAD LUSSEBULLE | Gratis mönster

Veronica Lönnqvist

Har du någonsin smakat på en lussebulle, lussekatt eller saffransbulle? Det här är en typisk julbulle som är särskilt vanlig i Sverige och även i vissa finska hem runt Lucia...

VIRKAD LUSSEBULLE | Gratis mönster

Veronica Lönnqvist

Har du någonsin smakat på en lussebulle, lussekatt eller saffransbulle? Det här är en typisk julbulle som är särskilt vanlig i Sverige och även i vissa finska hem runt Lucia...

virkad mini julstrumpa gratis mönster

JULSTRUMPA | Gratis virkmönster

Veronica Lönnqvist

Det är dags att börja förbereda inför julen! Dessa söta små julstrumpor fungerar som perfekta julgransdekorationer, presenter eller presentförpackningar! Här nedanför hittar du gratismönstret samt en video på hur man gör dem.

JULSTRUMPA | Gratis virkmönster

Veronica Lönnqvist

Det är dags att börja förbereda inför julen! Dessa söta små julstrumpor fungerar som perfekta julgransdekorationer, presenter eller presentförpackningar! Här nedanför hittar du gratismönstret samt en video på hur man gör dem.

virkad pumpa gratis mönster

VIRKAD PUMPA | Gratis mönster

Veronica Lönnqvist

Det är pumpasäsong! Har du virkat någon än? Den häraskungepumpa är egentligen ett gammalt mönster som även finns i shoppen med tre olika pumpor. Den här pumpa passar perfekt som nålkudde, lekmat eller som dekoration. Kan...

VIRKAD PUMPA | Gratis mönster

Veronica Lönnqvist

Det är pumpasäsong! Har du virkat någon än? Den häraskungepumpa är egentligen ett gammalt mönster som även finns i shoppen med tre olika pumpor. Den här pumpa passar perfekt som nålkudde, lekmat eller som dekoration. Kan...

virkad princesstårta gratis mönster

PRINSESSTÅRTA | Gratis virkmönster

Veronica Lönnqvist

Det finns alltid något att fira! Idag delar jag med mig av ett gratis virkmönster på den här supersöta prinsesstårtan. Det är ett supersnabbt och enkelt projekt och jag slår vad...

2 comments

PRINSESSTÅRTA | Gratis virkmönster

Veronica Lönnqvist

Det finns alltid något att fira! Idag delar jag med mig av ett gratis virkmönster på den här supersöta prinsesstårtan. Det är ett supersnabbt och enkelt projekt och jag slår vad...

2 comments